Împreună pentru natură și viață

 

53% Complete
265 RON
Donations raised
500 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Monica

Sunt Monica Mihu am 19 ani, sunt studentă și voluntară la Animal Life Sibiu, organizație pentru protecția animalelor.

Motivația mea de a alerga pentru această cauză este natura însăși. Natura înseamnă pace, relaxare și nu în ultimul rând, viață. Lupt pentru viață. Este un efort mic de data asta pentru ceva atât de mare.

Daniel

Salut, numele meu este Daniel Prună și sunt activist Greenpeace de șase ani. Particip la Duathlon Challenge pentru a susține acțiunile Greenpeace în protejarea pădurilor virgine și cvasivirgine din România.

Susține-ne cu o donație!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Sănătatea umanității pe termen lung și sănătatea ecosistemelor de care depindem au nevoie de păduri mai numeroase și mai bune decât cele existente astăzi.

Trebuie să acționăm acum pentru a ne asigura că pădurile își pot împlini în continuare rolul central în stabilizarea climei Pământului, în reglarea circuitului apei și de adăpostire a celor mai multe dintre speciile terestre, inclusiv a oamenilor.

Greenpeace este o organizație independentă prezentă în peste 55 de țări, care acționează pentru a schimba atitudini și comportamente cu scopul de proteja și conserva mediul înconjurător și pentru a promova pacea. Pentru a-și păstra independența Greenpeace nu acceptă donații de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuții de la persoane fizice. Susține activitatea noastră în România.

Duathlon Challenge 2017 este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem oamenilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs de îmbinare a alergării şi ciclismului. Anul acesta managementul proiectului este preluat de Daniel Troancă, care aduce cu el experienţa organizării SemiMaratonului Sibiu din anul 2012, fiind deasemenea un alergător de ex

 

5 Donations

Felicitari!
25 Sep 2017
Multumim pentru ca sunteti alaturi de Greenpeace!
22 Sep 2017

Anonymous

30 RON
20 Sep 2017

Anonymous

50 RON
08 Sep 2017

Anonymous

50 RON
07 Sep 2017
Echipa Animal Life 1: Monica și Daniel : Greenpeace Romania
Împreună pentru natură și viață