Ajută-ne să ajutăm pădurea!

 

82% Complete
410 RON
Donations raised
500 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

 

Silviu: Am fost mulți ani voluntar pentru Animal Life. Am hrănit, plimbat, periat, fotografiat sau doar mângâiat mai multe animale decât mi-am imaginat vreodată. Dar nu este doar empatia mea pentru necuvântatoare, ci și despre civilizația societății din care fac parte. Îmi doresc să mă bucur de pădurile noastre încă mulți ani de acum încolo. De aceea vreau să mă implic alături de Greenpeace în acest demers!

Adina: Eu muncesc în fiecare zi pentru a ajuta animalele. Sunt angajată Animal Life. Îmi doresc la fel ca și Silviu ca cei doi copii ai mei să se bucure de pădurea umbroasă, de aer curat, de apă limpede! Susține-ne, susține Greenpeace și ajută la protejarea pădurilor României. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Sănătatea umanității pe termen lung și sănătatea ecosistemelor de care depindem au nevoie de păduri mai numeroase și mai bune decât cele existente astăzi.

Trebuie să acționăm acum pentru a ne asigura că pădurile își pot împlini în continuare rolul central în stabilizarea climei Pământului, în reglarea circuitului apei și de adăpostire a celor mai multe dintre speciile terestre, inclusiv a oamenilor.

Greenpeace este o organizație independentă prezentă în peste 55 de țări, care acționează pentru a schimba atitudini și comportamente cu scopul de proteja și conserva mediul înconjurător și pentru a promova pacea. Pentru a-și păstra independența Greenpeace nu acceptă donații de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuții de la persoane fizice. Susține activitatea noastră în România.

Duathlon Challenge 2017 este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem oamenilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs de îmbinare a alergării şi ciclismului. Anul acesta managementul proiectului este preluat de Daniel Troancă, care aduce cu el experienţa organizării SemiMaratonului Sibiu din anul 2012, fiind deasemenea un alergător de ex

 

6 Donations

Hai Adina! Hai Silviu! :D
22 Sep 2017

Anonymous

100 RON
21 Sep 2017
21 Sep 2017
21 Sep 2017
Felicitari pentru implicare!
19 Sep 2017

Alin

75 RON
Succes in ceea ce v-ați propus.
12 Sep 2017
Echipa Animal Life 4: Adina și Silviu : Greenpeace Romania
Ajută-ne să ajutăm pădurea!