Salvarea padurilor virgine din Romania

În cadrul campaniei pentru protecția pădurilor, Greenpeace România are și o direcție axată pe salvarea pădurilor virgine. Acestea au fost partial inventariate în anul 2005. Ele sunt protejate doar teoretic prin lege, pentru că nu se știe, în prezent, cu exactitate, câte mai sunt și unde se păstrează. În 2016 Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a înființat Catalogul național al pădurilor virigne și cvasivirgine, o evidență care să includă toate pădurile virgine și cvasivirgine din România, asigurându-se astfel și protejarea lor.

Anul trecut, în august 2016, peste 100 de voluntari Greenpeace din 14 țări au petrecut o lună de zile în pădurile virgine din zona Făgăraș-Vidraru și au cartat și identificat peste 840 de hectare de păduri virgine, dintre care 555 au fost deja salvate.

Dorim să identificăm și să cartăm în continuare păduri virgine și cvasivirgine, pentru ca ele să fie incluse în Catalog și protejate cât mai repede.

Ne propunem în următorul an să strângem cu ajutorul vostru suma de 10.000 de Euro ca să cartăm încă 2.000 de hectare de păduri virgine și cvasivirgine în România, pentru includerea lor în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

2,885 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Salvarea padurilor virgine din Romania

Duathlon Challenge 2017 este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem oamenilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs de îmbinare a alergării şi ciclismului.

2,885 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Ajută-ne să ajutăm pădurea!

Silviu: Am fost mulți ani voluntar pentru Animal Life. Am hrănit, plimbat, periat, fotografiat sau doar mângâiat mai multe animale decât mi-a

410 RON Suma

Dacă ești genul care respiră, susține salvarea pădurilor

Oana Mă numesc Oana, iar de șase ani sunt voluntar Animal Life. Iubesc animalele și natura și cred că trebuie să facem tot ceea ce ne stă în

75 RON Suma

Susțineți protejarea pădurilor din România

Noi suntem Dalina și Sorin, voluntari Animal Life Sibiu. Iubim natura, animalele și iubim pădurile noastre, pe care ne dorim să le putem proteja.

275 RON Suma

Împreună pentru natură și viață

Monica Sunt Monica Mihu am 19 ani, sunt studentă și voluntară la Animal Life Sibiu, organizație pentru protecția animalelor. Motivația mea de

265 RON Suma