Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Gruian Greenpeace Romania

15% Complete
150 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

Zilele trecute am descoperit un loc nou in judetul Hunedoara, o padure batrana de fagi asa cum nu stiu cate tari din vestul Romaniei mai au. Dupa ani de locuit in strainatate, redescopar frumusetea naturala a Romaniei cu sete si cu speranta ca mediul natural de aici nu va avea aceeasi soarta ca padurile intens exploatate si manageriate din alte tari. 

O donatie catre acest proiect ne va ajuta sa ducem batalia (pentru ca este o batalie) impotriva diverselor forte care ameninta aceste paduri. 


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Sănătatea umanității pe termen lung și sănătatea ecosistemelor de care depindem au nevoie de păduri mai numeroase și mai bune decât cele existente astăzi.

Trebuie să acționăm acum pentru a ne asigura că pădurile își pot împlini în continuare rolul central în stabilizarea climei Pământului, în reglarea circuitului apei și de adăpostire a celor mai multe dintre speciile terestre, inclusiv a oamenilor.

Greenpeace este o organizație independentă prezentă în peste 55 de țări, care acționează pentru a schimba atitudini și comportamente cu scopul de proteja și conserva mediul înconjurător și pentru a promova pacea. Pentru a-și păstra independența Greenpeace nu acceptă donații de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuții de la persoane fizice. Susține activitatea noastră în România.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donations

Anonymous

150 RON
Nature is ❤️
01 Jul 2021
Alexandra Gruian : Greenpeace Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea