Echipa Animal Life 4: Adina și Silviu - Greenpeace Romania

Ajută-ne să ajutăm pădurea!

410 RON Donations raised
82% Complete
500 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

 

Silviu: Am fost mulți ani voluntar pentru Animal Life. Am hrănit, plimbat, periat, fotografiat sau doar mângâiat mai multe animale decât mi-am imaginat vreodată. Dar nu este doar empatia mea pentru necuvântatoare, ci și despre civilizația societății din care fac parte. Îmi doresc să mă bucur de pădurile noastre încă mulți ani de acum încolo. De aceea vreau să mă implic alături de Greenpeace în acest demers!

Adina: Eu muncesc în fiecare zi pentru a ajuta animalele. Sunt angajată Animal Life. Îmi doresc la fel ca și Silviu ca cei doi copii ai mei să se bucure de pădurea umbroasă, de aer curat, de apă limpede! Susține-ne, susține Greenpeace și ajută la protejarea pădurilor României. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Greenpeace Romania

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Salvarea padurilor virgine din Romania

În cadrul campaniei pentru protecția pădurilor, Greenpeace România are și o direcție axată pe salvarea pădurilor virgine din România. 

6 Donations

Hai Adina! Hai Silviu! :D
22 Sep 2017

Anonymous

100 RON
21 Sep 2017
21 Sep 2017
21 Sep 2017
Felicitari pentru implicare!
19 Sep 2017

Alin

75 RON
Succes in ceea ce v-ați propus.
12 Sep 2017