Natura are nevoie de ajutor.

 

Patricia Puschila Greenpeace Romania

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Acum multi ani, cand m-am inscris la Facultatea de Biologie, am facut aceasta alegere pentru ca iubesc Natura. M-as bucura ca si de ziua mea sa pot contribui la protejarea padurilor virgine din Romania, cu ajutorul vostru.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Sănătatea umanității pe termen lung și sănătatea ecosistemelor de care depindem au nevoie de păduri mai numeroase și mai bune decât cele existente astăzi.

Trebuie să acționăm acum pentru a ne asigura că pădurile își pot împlini în continuare rolul central în stabilizarea climei Pământului, în reglarea circuitului apei și de adăpostire a celor mai multe dintre speciile terestre, inclusiv a oamenilor.

Greenpeace este o organizație independentă prezentă în peste 55 de țări, care acționează pentru a schimba atitudini și comportamente cu scopul de proteja și conserva mediul înconjurător și pentru a promova pacea. Pentru a-și păstra independența Greenpeace nu acceptă donații de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuții de la persoane fizice. Susține activitatea noastră în România.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Anonymous

150 RON
Cișmigiu;)
18 Jan 2018
La multi ani!
18 Jan 2018
La multi ani cu veselie, noroc si sanatate, plini de multe realizari frumoase precum ochii si sufletul tau!
17 Jan 2018

Carmen B.

50 RON
La mulți ani, Patricia!
17 Jan 2018
50 RON
Cu drag! La multi ani!
17 Jan 2018
50 RON
Te iubesc!
17 Jan 2018
La multi ani fericiti, Patrice!
17 Jan 2018
La multi ani, Patrice! Te pup
17 Jan 2018
Patricia Puschila : Greenpeace Romania
Natura are nevoie de ajutor.