Susțineți protejarea pădurilor din România

 

55% Complete
275 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Noi suntem Dalina și Sorin, voluntari Animal Life Sibiu. Iubim natura, animalele și iubim pădurile noastre, pe care ne dorim să le putem proteja. Haideți să facem fiecare cât mai mult pentru această cauză! Noi participăm la Duathlon, voi donați!

Vă mulțumim pentru sprijin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Sănătatea umanității pe termen lung și sănătatea ecosistemelor de care depindem au nevoie de păduri mai numeroase și mai bune decât cele existente astăzi.

Trebuie să acționăm acum pentru a ne asigura că pădurile își pot împlini în continuare rolul central în stabilizarea climei Pământului, în reglarea circuitului apei și de adăpostire a celor mai multe dintre speciile terestre, inclusiv a oamenilor.

Greenpeace este o organizație independentă prezentă în peste 55 de țări, care acționează pentru a schimba atitudini și comportamente cu scopul de proteja și conserva mediul înconjurător și pentru a promova pacea. Pentru a-și păstra independența Greenpeace nu acceptă donații de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuții de la persoane fizice. Susține activitatea noastră în România.

Duathlon Challenge 2017 este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem oamenilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs de îmbinare a alergării şi ciclismului. Anul acesta managementul proiectului este preluat de Daniel Troancă, care aduce cu el experienţa organizării SemiMaratonului Sibiu din anul 2012, fiind deasemenea un alergător de ex

 

4 Donații

Laura

75 RON
28 Sep 2017

mara

50 RON
23 Sep 2017
08 Sep 2017
07 Sep 2017
Echipa Animal Life 2: Dali și Sorin : Greenpeace Romania
Susțineți protejarea pădurilor din România