Dacă ești genul care respiră, susține salvarea pădurilor

 

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Oana

Mă numesc Oana, iar de șase ani sunt voluntar Animal Life. Iubesc animalele și natura și cred că trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a le proteja. De aceea am decis ca în acest an să particip la Duathlon Challenge pentru a susține activitatea Greenpeace. Deci, ca să citez Greenpeace „dacă ești genul care respiră", susține și tu salvarea pădurilor din România printr-o mică donație.

Răzvan

Eu sunt Răzvan, am 23 de ani, am terminat facultatea de inginerie și sunt pasionat de ciclism.

Iubesc cățeii, natura și padurile și vreau să mă implic cât mai mult pentru cauzele în care cred.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Greenpeace este o organizație internațională independentă, prezentă în peste 50 de ţări din întreaga lume, care acționează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Sănătatea umanității pe termen lung și sănătatea ecosistemelor de care depindem au nevoie de păduri mai numeroase și mai bune decât cele existente astăzi.

Trebuie să acționăm acum pentru a ne asigura că pădurile își pot împlini în continuare rolul central în stabilizarea climei Pământului, în reglarea circuitului apei și de adăpostire a celor mai multe dintre speciile terestre, inclusiv a oamenilor.

Greenpeace este o organizație independentă prezentă în peste 55 de țări, care acționează pentru a schimba atitudini și comportamente cu scopul de proteja și conserva mediul înconjurător și pentru a promova pacea. Pentru a-și păstra independența Greenpeace nu acceptă donații de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuții de la persoane fizice. Susține activitatea noastră în România.

Duathlon Challenge 2017 este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem oamenilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs de îmbinare a alergării şi ciclismului. Anul acesta managementul proiectului este preluat de Daniel Troancă, care aduce cu el experienţa organizării SemiMaratonului Sibiu din anul 2012, fiind deasemenea un alergător de ex

 

1 Donații

Andreea Roseti

75 RON
14 Sep 2017
Echipa Animal Life 3: Oana și Răzvan : Greenpeace Romania
Dacă ești genul care respiră, susține salvarea pădurilor